Insolvență

Insolvență
Patenerii nostri oferă soluții integrate cu privire la procedurile de reorganizare și redresare financiară a profesioniștilor în cazul insolvenței  precum și sprijin  în vederea lichidării averii debitorului pentru acoperirea pasivului, fiind ulterior urmată de radierea acestuia din registrul în care este înmatriculat.
Societatea noastră profesională deține persoane specializate și antrenate în domeniu pentru procedurile de insolvență, restructurare, reorganizare, lichidare și pre-insolvență a societăților aflate în dificulate. Acestea aduc la negocieri greutatea experienței lor și conferă legitimitate și rezistență în cadrul sedințelor de negociere, astfel încât să se ajungă la cel mai bun și eficient rezultat pentru clientul aflat în stare de dificultate financiară.
În vederea sporirii și maximizării încrederii participanților la procedură, societatea respectă totalitatea principiilor disciplinare ale procedurii de insolvență stabilind o relatie durabila cu debitorul și creditorii prezenți în procedură.

De ce să folosești newlaw.ro?

  • Cea mai mare comunitate de avocati din România!

  • Te punem imediat în legatură cu avocatul potrivit cererii tale!

  • Toate detaliile le stabilești cu avocatul tău!